ABOUT US |  PRESS |  COLLABORATION |  CONTACT                                                                                                       

March 22, 2017

MAKEUP LOOK: 3 MAKEUP IDEJE SA GLITERIMA (GLITTER & GLOSS COLLAB)

5 comments:
 

 Ćaos! Današnji post je posvećen svima koji vole glitere. U jednom od prethodnih beauty postova mogli ste da pročitate rezenziju glitera u gelu domaćeg brenda GLITTER & GLOSS. U saradnji sa njima stalna saradnica D2W-a Stefanija Aleksić pripremila je 3 makeup ideje  u kojima glavnu ulogu imaju gliteri.

* * * * *

 Gliteri su poslednjih godina must have momenat u šminkanju za specijalne prilike. Obično su asocijacija na Novu godinu, ali za prave obožavatelje istih nije bitan povod ili doba godine kada se mogu našminkati svojim omiljenim gliterima. Loša strana glitera je to što su teški za rad i često, umesto na kapku ili usnama, završe na drugim mestima. No, revolucionarna stvar u šminkanju jesu gliteri u gelu, sa kojima je mnogo lakše raditi. Jedna od njihovih prednosti je to što štede proizvod, pa nećete ukrasiti šljokicama sve oko sebe. Najčešće tehnike šminkanja u kojima se upotrebljava ovo svetlucavo božanstvo jesu smokey eye i cut crease. Ja sam odlučila da ih iskoristim na jedan nekonvencionalan, a opet način pristupačan svima. Pripremila sam vam 3 različite ideje kako možete nositi glitere. Za ove lookove koristila sam GLITTER & GLOSS glitere u gelu u nijansama Galaxy i Holo Silver.


 1. UNDER EYE GLITTER

 Ovaj look preporučujem za neki izlazak u klub ili neku rođendansku žurku. Zanimljiv smokey eye, sa još zanimljivijim momentom ispod očiju.


2. GLITTER EYELINER

 Silver eyeliner vašem makeup look-u istovremeno daje dozu mistike i glama. Odličan je za svečane prilike kakva su npr. venčanja ili mature.


3. GLITTERY LIPS

   I moj treći predlog je gliter na usnama. Na ovako nešto ste sigurno nailazile listajući svoj instagram feed. Izbor za smelije. Šik i šareno.

Kako vi obično nosite glitere? 
Koji od ovih predloga vam se najviše dopao?

 pripremila:
https://1.bp.blogspot.com/--UzcEM6CpmQ/V_99v2yxKFI/AAAAAAAAzEs/zRQzuCpO9mQMo2lMfGxviIGPR7nEg39kwCLcB/s200/Stefanija.png
Stefanija Aleksić
 Sunflower Make up

5 comments:

 
.. |